tazunio Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Szukam amorków na tyłek do swojego plastika, aktualnie mam tam zamontowane MTSy, ale od jakiegoś czasu podstukuja... Trzymają ładnie - ale są głośne. Szukam jakiegoś kompletu za max 600zl. Na allegro są praktycznie tylko Koni str. Ma ktoś takie zamontowane? Chyba ze polecacie cos innego... Pozdro ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Jak szukałem do e30 na swap na 5x120 to czytałem trochę o koni. Wiadomo inny model BMW ale opinie, które wyczytałem śmiało potwierdzają jakość tej serii (STR.T). Taki MTS ale dobrej jakości. Coś a'la m-technik. Tak najczęściej go porównują. Edytowane 6 Września 2015 przez Lijo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael9091 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Hej, jeśli chcesz sportowe amorki zamontować to znaczy, że liczysz się z twardością zawieszenia i Ci to nie przeszkadza. Ja mam KONI ale nie STR tylko ANONSE i szczerze mogę polecić tą firmę. Jest twardo, ale coś za coś. KONI na pewno nie zawiedzie, ale musisz też pamiętać o sprężynach jakie dobierzesz pod siebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Hej, jeśli chcesz sportowe amorki zamontować to znaczy, że liczysz się z twardością zawieszenia i Ci to nie przeszkadza. Ja mam KONI ale nie STR tylko ANONSE i szczerze mogę polecić tą firmę. Jest twardo, ale coś za coś. KONI na pewno nie zawiedzie, ale musisz też pamiętać o sprężynach jakie dobierzesz pod siebie ! Hehe... Dzieki. Troszkę już przy autach dłubie, wiec wiem z czym się muszę liczyć na tyle mam springi GP RACING 16kg/mm Edytowane 7 Września 2015 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael9091 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Hej, jeśli chcesz sportowe amorki zamontować to znaczy, że liczysz się z twardością zawieszenia i Ci to nie przeszkadza. Ja mam KONI ale nie STR tylko ANONSE i szczerze mogę polecić tą firmę. Jest twardo, ale coś za coś. KONI na pewno nie zawiedzie, ale musisz też pamiętać o sprężynach jakie dobierzesz pod siebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 to teraz konkretnie : koni BMW E46 SERIA 3 AMORTYZATORY KONI TYŁ SPORTOWE (5648254607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy AP Amortyzatory Tylne Sportowe BMW E36 E46 AP (5252783586) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 to teraz konkretnie :koni BMW E46 SERIA 3 AMORTYZATORY KONI TYŁ SPORTOWE (5648254607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy AP Amortyzatory Tylne Sportowe BMW E36 E46 AP (5252783586) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ??? KONI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Moje AP skończyły się po dwóch latach więc wybrałbym KONI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Wczoraj zamówiłem koni. Przyjdą jutro w piatek zakladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 I jak amorki? Założone? Opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Chwilowo we Wro siedzę po weekendzie będę w domu i będą testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi