dawidjawor Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Cześć! Jakie powinny byc zalozone żarówki na światła mijania w E39 2003r z soczewka. Mam na chwile obecna zalozone jakieś chińskie xenony, i nie wiem czy potrzebuje oprawe do żarówki czy jest juz jakaś HB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Jeśli masz ksenony, to wywal te chińskie śmieci, kupo sobie szwedzkie PRIME w dobrej cenie na allegro od 80-110 zł w zależności od barwy światła i będziesz smigał zadowolonyhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Wywal pseudo ksenon będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ja latam na MaxGear juz ponad rok i jest git majonez. Zresztą kilku chłopaków polecało te xenony na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi