pawex Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Mam schowek na kluczyk , kluczyk sie przekręca , a nadal zamknięte , jak go otworzyć ? . Widać , że trzyma sam zamek bo boki się odchylają jak mocniej pociągne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 U mnie też tak było kiedyś, musiałem docisnąć mocniej schowek i wtedy się otwierał o bez problemów. Było to w starym aucie które sprzedałem, więc nie podpowiem jak ten problem rozwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Pewnie skrzydełka zamka się zablokowały. Pobij lekko w korpus schowka , może sie odblokują. Potem sprawdź mocowanie na śrubce wewnątrz, dokręć lub nieznacznie polusuj i powinno działać. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi