Pirooz Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Hej, Co byście powiedzieli na dostawanie co miesiąc paczuszki niespodzianki z gadżetami BMW? Wykupujecie pakiet na cały rok albo kupujecie pojedynczą paczkę (np. jako prezent dla kogoś). Koszt paczki to myślę 50-100 zł. Czyli 600-1200 rocznie. Zawartość paczki to różnego rodzaju gadżety. Zawsze jednak jest to niespodzianka, gdyż nie wiesz co w paczce znajdziesz. Taka gwiazdka ale nawet co miesiąc Wśród gadżetów mogłyby się znajdować takie ******ły jak długopisy, plakaty, naszywki, przypinki, spinki, breloki, kubki, parasolki, czapki z daszkiem, koszulki, paski i inne. Pomysł wpadł mi do głowy po obejrzeniu tego wideo: Loot Crate - sierpień 2015 Koleś jest fanem gier i wykupuje tzw. LootCrate, który to jest składaną w USA paczką z gadżetami dla fanów gier i seriali. W tym właśnie LootCrate dostał np. elegancki fartuch kuchenny z logo z BreakingBad, kubek ze Spidermana, super przypinkę z logo Hydry z Kapitana Ameryki i jeszcze kilka innych. Paczka kosztuje 20$ czyli około stówy na PLN-y. Docelowo takie paczki można by różnicować ze względu na markę. Tak aby fan BMW nie dostał bynajmniej długopisu Audi (a fe!) Z góry dzięki za pomysły, sugestie, komentarze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 długopis albo kubek za 100zł??? NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Parasolka - tak Pomysł fajny, ale ciężko będzie znaleźć chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 też nie widzę potrzeby wydawania kasy na coś co mi się nie przyda lub nie spodoba wolę kupić czapkę wtedy kiedy potrzebuje dokładnie o takim wzorze i kolorystyce jaka mi odpowiada dla mnie to nie jest niespodzianka tylko wydawanie kasy na rzeczy które się w pełni nie przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 długopis albo kubek za 100zł??? NIE!!! To były części składowe. Docelowo rzeczy w paczce miałyby wartość zbliżoną do wpłaconej kwoty. I spoko, rozumiem że czasem można dostać coś w nie swoim guście ale też trzeba pamiętać że np za te 50 zł można dostać coś co w detalu kosztuje więcej. Bardziej tu jednak chodzi o kolekcjonerski, fanboy'owski klimat. I radość z niespodziewanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Mi sie nie podoba. 1200 rocznie? Każdy ma milion pomysłów na mody albo cos do naprawienia w aucie, wiec lepiej dopieszczac nasze beemki niż kupować fartuszek w logiem bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi