CrisELdi Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Witam proszę o pomoc. Nie wiem co zrobiłem źle ale szukając błędu CHECK ENGINE trafiłem na to okno i coś pochrzaniłem? INPA >E60>Job Nigdy coś takiego mi się nie trafiło... Nie wiem co mam robić poruszałem się tylko po oknie na foto używając przycisków nie wyskoczył żaden błąd ... ale przestało wszystko działać w komforcie...? Co mogę zrobić? Edytowane 4 Września 2015 przez CrisELdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 tam jest tylko odczyt i kasowanie błędów, więc teoretycznie nic nie powinno się stać, ale możliwe że przełączyłeś komfort w tryb transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisELdi Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) dzieki chłopie jesteś wstanie mi pomuc? Edytowane 4 Września 2015 przez CrisELdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisELdi Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 OK PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisELdi Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Tak jak kolega grzesiek 2304 przewidział w jakiś sposób włączyłem tryb transportowy. Sprawa rozwiązana kolega zdalnie rozwiązał problem. uklon_bmw Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi