Kowal929 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Witam mam pytanie w sprawie podlaczenia takiej zmieniarki NEW ! ZMIENIARKA MP3 SD USB BMW E46 E39 E38 X3 X5 (5078121032) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. do ori radia w e46.Tylko mam taki problem bo nie mam u siebie wogole zmieniarki i pytanie czy w kazdym radiu jest wyjscie zeby taka podlaczyc czy musialbym miec ori podlaczona zeby byla opcja podlaczenia tej na USB? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 W każdym radiu jest wyjście na zmieniarkę, tylko musisz wiedzieć jaki model masz radia i dobierzesz sobie na aukcji odpowiednią zmieniarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 dzieki bastars takze musze wyjac radio i wszystko juz wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 wystarczy spojrzeć jakie masz radio, w aukcji jest opisane z którymi współpracuje: Business CassetteBusiness CD Business RDS Professional 4:3 Navigation Becker Business (K1200LT) Zmieniarka niekompatybilna z radiem BMW Reverse RDS Zmieniarka niekompatybilna z systemami DSP (Digital Sound Processor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi