REKIN-E28 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 chodzi mi o kiere ktoramoge kupic i chcialbym dowiedziec sie jakis rzeczy ktore jakotako ja charakteryzuja i jakas "historie" takich kierownic itp.. informacje. jest to kiera tego typu : brakuje w niej tego znaczka co jest na jednym z ramion a tak to wszystko ok. jaka cene mozna za taka kiere zaplacic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 ja mam podobna kierę , też 3 ramienną , nie ma znaczka M Tech , zaplacilem 60zl pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 A ja w E30 mam tez taka kierei rownierz z tym znaczkiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 ja juz ja zanabylem za cene 20 zl a co najlepsze za ta cene na szrocie jestem w pelnym szoku ! a co histori takich kierownic to wie ktos cos moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 a teraz masakra dowiedzialem sie ze niewoadomo czy podejdzie do mojej do wielokliny byly rozne od jakegos roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 no i k..... h......... by to strzelil . Ja mam 84 i mam wiekszy wieloklin a ta kiera ma drobniutki wiec innymi slowy do dupy !! ale jestem zly !!! ale za ta cene to mam to gdzies i cos bede musial wymyslic jakby ktos mial ta sama sytuacje tyle ze na odwrot to z checia sie jakos dogadam lub zamienie na cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi