CrisELdi Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Witam. [video=youtube;ooND6-eq0Uk] Jestem ciekawy czy port GRB (który jest opisany na złączu) można wykorzystać dla zewnętrznego źródła video. Nie znam jakie mam możliwości programowania dla tego portu na NCS dlatego pytam. Wiem iż niema problemu z AUX-audio aby zaprogramować i uruchomić ... wiec da radę coś tu zadziałać? na wideo widać iż są jakieś ustawienie portu itp ... ja nie mam TV ale szukam jakiegoś emulatora/interfejsu video .... Nie oczekuje gotowca ale na światło w tunelu :mrgreen: uklon_bmw Dzięki. Edytowane 2 Września 2015 przez CrisELdi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisELdi Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Coś mi się zdaje iż jest to możliwe na czasie poczytam co tam chłopaki (e65) dokonali i czy to zadziała u mnie? happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Czy do aktywacji TV w czasie jaszdy konieczne jest SP-Daten Full czy wystarczą light? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi