michael9091 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Witam, znalazłem podobny temat, ale był bardzo przestarzały i nie do końca mi pomógł, wiec założyłem nowy, świeży. Planuje okleić swoje wewnętrzne listwy folia 3M. Teraz pytanie, czy na drewnianych listwach sie to będzie dobrze trzymać ? Oraz jak jest z demontażem drewna z drzwi w wersji coupé. Być może jest jakieś miejsce we Wrocławiu lub w okolicach gdzie takie folie sprzedają i ktoś korzystał z ich produktów, może polecić. Chętnie zrobiłbym to sam, ale chciałbym mieć pewna, dobrej jakości folie a na Allegro nie wiadomo czego możemy sie spodziewać. Proszę o opinie Pozdrawiam bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Są ludzie, którzy oklejaja folią wewnątrz i zewnatrz auta i pewnie u nich można nabyc folie. Większosc osob używa folii 3M Di-NOC. Pewnie zrobisz to sam, majac opalarke lub suszarke do włosów. Ty pewnie nie masz drewnianych listew tylko imitacje drewna. Czyli bez problemu bedzie sie folia na tym trzymac W sedanie listwe ozdobną z drzwi sie podważało czyms plastikowym i ostrym i wychodziła bo jest na klipsy. W Coupe jest innaczej jesli chcesz sciągnac ta rekojeść, to musisz sciagnac caly boczek drzwi. Odkrecasz 5 śrub boczku drzwi (3 pod rekojeścią, 1 pod zaslepka w klamce, 1 pod zaslepka AIR BAG) Zdejmujesz boczek ciagnac całosc od dołu najlepiej, tu uważasz na kable od głosnikow/lusterek/poduszki i rygle drzwi. Odkrecasz z tylu zdjetego boczku około 7 srubek mocujacych rekojesc do boczku i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael9091 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Dzięki, to ja właśnie szukam takiej osoby, u której można nabyć takową folię. Też słyszałem głównie o folii 3M, ale trochę się obawiam kupować w ciemno na Allegro nawet jak ma napisane 3M. Wolałbym osobiście dotknąć, zobaczyć i wtedy dobrać odpowiednią dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 GJKstyling, czy coś takiego z allegro, są z Wałbrzycha, sprawdzona jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Przed Oleśnicą w Nieciszowie koleś przyciemnia szyby i okleja folią. Duzo osob polecało go za przyciemnianie szyb. Jak przyciemnia dobrze, to i okleja tez dobrze i pewnie dobra folia. Wątpie zebys kupil lipe na allegrodo. Popatrz na komentarze od kupujacych i ilosc komentarzy. A po drugie to na takie listwy to Bóg wie ile wydasz tej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi