woz Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam. Bede potrzebowal tapicera zeby rzucil okiem na podarty fotel w e39 i powiedzial co i jak. Wiem, ze tapicer przy stadionie po pierwsze jest drogi, ale niejwiekszy problem u niego jest z terminami. Najblizszy termin to zawsze okolo za miesiac. Pamietam, ze byl jakis tapicer (nie korzystalem z uslug, ale gadalem z nim i wydawal sie byc bardzo sensowny). Byl gdzies w okolicach drogi Wroclaw - Kamieniec Wroclawski (po lewej stronie) jezeli dobrze pamietam. Czy ktos moze kojarzy kogos? Moze nawet byc ktos bez warsztatu, ktory moze zrobic u mnie, byle by robil robote jak nalezy. Ktos cos?? Z gory thanks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 fimra z Ostrowa Wlkp. Tapi-car Kilka osob u nich robilo kilka rzeczy i sa zadowoleni Tapi-Car - galeria fotele Ja u nich bede naprawiał fotel i powiedzieli ze koszt okoł 100zl i czas to około 3h a mam tak rozpruty: [ATTACH=CONFIG]36856[/ATTACH] nie wiem ile powiedzialby inny tapicer z Wro za takie cos i jak z terminami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 wozu Nadolice w sumie niedaleko kamieńca wr. ja robiłem u niego kiere i jeszcze jestem umówiony na parę upów. Tapicerstwo Samochodowe Car Audio - UNREGISTERED VERSION 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Mareq, dzieki!! To jest wlasnie chyba tam gdzie kiedys wlasnie bylem. Mozesz zdradzic (moze byc na PW jesli wolisz) ile koles bierze np za obszycie kiery)? Bede mial porownanie z tymi tutaj kolo stadionu olimpijskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael9091 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Chciałbym odświeżyć temat. Mam do obszycia gałkę zmiany biegów. Mógłby ktos jeszcze polecić jakiś sprawdzony i godny zakład tapicerski, ktory by mi to zrobił porządnie no i oczywiście cenowo w granicach rozsądku. Wrocław i okolice. Rozglądałem się po necie, natrafiłem na zakład RYŚ-centrum skory użytkowej. Korzystał ktos z ich usług lub słyszał jakieś dobre / złe opinie ? Pozdrawiam bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi