CrisELdi Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam Zaraz mnie przegonią chłopaki (nie ta wersja, piszę tu na 6 nikogo nie ma a części takie same) mam 630i Sport i ktoś rozgrzebał mi licznik uszkadzając wskaźnik "analogowy" paliwa oraz temperatury. potrzebuje tylko wskaźnik ale jak nie mogę dostać tylko wskaźnika to szukam martwy licznik e60,e61,e63,e64 za kilka groszy :wink: ... Brak nazwy podzespół jest tylko model nazwa... możne ktoś podpowie gdzie kupie nowy tylko wskaźnik? Wszelkie propozycje mile widziane... uklon_bmw Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez CrisELdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisELdi Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Sprawa rozwiązaną wystarczyło podgiąć troszkę metalową blaszkę tak jak na foto i problem znika wskaźnik wrócił do normy i jest bez problemowo.kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi