koko090681 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 ktoś może coś powiedzieć na temat tego odczytu ?? jak widać 4 aktuator jest fest zaniżony -co to znaczy ? jaka przyczyna ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Chyba mało z nas używało takiego programu delphi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Sądząc po odp. to też tak myślę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 ja używam, ale nic mi to nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Program jak program, tylko co się dzieje z tymi wartościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Ja też mam i nic mi też nie mówi:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Na początek napisz w ogóle co jest diagnozowane: silnik, skrzynia czy coś jeszcze innego. Te wsyztskie testery diagnostyczne ogólnego użytku ni jak mają się do poprawnej diagnostyki gt1 czy istą. Trzeba by tu podpiac normalny program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Skrzynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Jesli szukacie przyczyny twoich szarpan itd to mowilem ci w czym lezy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Szukam, szukam Czekałem aż mi coś pomożesz i się nie doczekałem :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Do nas sie dobic ostatnio to jak na NFZ dlatego trzeba czasem walic przez forum, bezposrednio i bedzie szybciej ps. pw poszlo juz wiesz co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi