Zgibniew Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Taką scenę zarejestrowała dziś moja kamerka. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Zgibniew 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Kurde Zgib, nikt Ci nie powiedział, że jest minus na dworze i ogólnie zima? Podziwiam, przypomnij nam o tym filmie gdy nadejdą letnie upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) -3 to nie mróz, musiałem krem z filtrem nałożyć żeby się nie spiec. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Zgibniew 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Od samego patrzenia mi się zimno zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 2 godziny temu, Zgibniew napisał: -3 to nie mróz, musiałem krem z filtrem nałożyć żeby się nie spiec. bylem widzialem,nie spiekl sie sloncem...:D szczerze??nie chcialo mi sie do koncA uwierzyc, dopoty dopoki nie widzialem tego na filmie ....SZACUN !!! i jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 4 minuty temu, __Fryzjer__ napisał: bylem widzialem,nie spiekl sie sloncem...:D szczerze??nie chcialo mi sie do koncA uwierzyc, dopoty dopoki nie widzialem tego na filmie ....SZACUN !!! i jeszcze raz dzieki Spoko, pochwal się skompromitowanym politykiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 akurat nie z mojej ale ... http://centralainternetu.pl/tak-sie-konczy-wyprzedzanie-przez-dwoch-sebixow-w-bmw-wroclaw/?r=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ja wczoraj znalazłem ciekawy filmik, co prawda nie z samochodowej ale jednak ciśnienie też podniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Chciał pójść w odwiedziny ale przypomniał sobie, że jest nieśmiały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Przypomniał sobie że zostawił żelazko na gazie Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 O to to to :-) dzisiaj monitoring to podstawa. Żenada co to się potrafi wyprawiac nawet w biały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Się speszył biedaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi