Markus9292 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam Udało mi się wygrać aukcję z lampami xenon do E46 Coupe za niewielkie pieniądze ze spryskiwaczami i listwami pod lampami Teraz mam pytanie czy w zbiorniku na płyn znajduje się miejsce na pompkę do xenonów czy muszę też wymienić zbiornik? Wiem też, że trzeba mieć czujniki na wahaczach czy coś takiego. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 czujniki na wahaczach , moduł świateł bez regulacji wysokości, a co do podłączenia pompki to sprawdzę jutro, albo podglądnij w Reolmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Wystarczy sam moduł? Czy razem z przełącznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) I jak BASTARS patrzyłeś na swój zbiornik? Włącznik musi być obowiązkowo bez regulacji? Moduł do xenonów inaczej dziala? Na niektórych aukcjach z włącznikami do xenonów też są z regulacją wysokości, teraz nie wiem Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Markus9292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Są dwie pompki do szyb mam z tyłu zbiornika a do xeńca z przodu po prawej stronie, co do włącznika to powinien być bez reg wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Jeszcze potrzebuję przetwornice czy w tych lampach już są? A jeszcze co do włącznika to musi być taki, że można przełączać w lewo (do czego jest ten przełącznik w lewo?) czy wystarczy normalny, w którym przełącza się tylko w prawo? Przełącznik z przełączaniem w lewo Zwykły przełącznik Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Markus9292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 No są pod lampami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 w lewo jest do czujnika zmierzchu, że lampy same się zapalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 A te czujniki maja lampy cz dodatkowo trzeba coś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=CZUJNIK+ZMIERZCHU+e46&search_scope=category-50745&bmatch=s0-aut-1-4-0827 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzięki, ten czujnik trzeba kodować w komputerze jakoś? I gdzie się go podłącza? W ogóle czy jak założę xenony to nic nie trzeba w kompie zmieniać? Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Markus9292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 [E46]Dołożenie czujnika deszczu i zmierzchu + programowanie • E46FORUM.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Dzięki, ale za dużo zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Mam taki zbiornik, z przodu chyba jest czujnik, z tyłu pompka i nic więcej nie widzę nada się czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Nie pamiętam dokładnie jak miałem w e46, ale w e39 mam osobny zbiornik do zenonow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Na pierwszym zdjęciu po prawej stronie od przodu zbiornika jest jakieś miejsce, może tam się zakłada tą pompkę do xenonów Tak jak pisał BASTARS do xeńca z przodu po prawej stronie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Dokładnie, ma być taki ZBIORNICZEK ZBIORNIK SPRYSKIWACZY POMPKA BMW 3 E46 (5358520273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi