Mateusz_ Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witam Mam do was pytanie gdzie kupie baterie do pilota bmw e60 2004r. Rozebralem pilota i tam jest przylutowane gniazdo bateri razem z bateria. Najlepiej wroclaw Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ja kiedyś dorabiałem u nich Dorabianie Kluczy Samochodowych Wrocław | Auto Klucze Wrocław | Aktualizacje TANGO Key programmer | Programowanie Kluczy | tel : 531 82 81 82 | tel: 511 11 11 24 | Naprawa immobiliserów | Komputerowe Dorabianie Kluczy Wrocław | ul. Robotnicza 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Dzieki bylem i nich wszystko zrobili jednak Casa mialem uwalonego i naprawili ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi