danieldeni20 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witam. Jak znaleźć sprzęgło pasujące do e36 m50b25 z vanosem? Chce kupić z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Daj numer vin to podam ci numer sprzęgła docisku jak chcesz Albo sam naucz się szukać np. tu BMWstore.pl - Nowe oryginalne części do wszystkich modeli BMW. wpiszesz vin i będziesz miał całe auto rozebrane na części bmw_1 Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Georgii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 mogę Ci dwumasa sprzedać w dobrej cenie i bardzo dobrym stanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dwumasa raczej dobra bo nie telepie autem, nie ma żadnych drgań na pedale sprzęgła czy to wciśniętym czy też nie, itd .. zwyczajnie ciągnie np prawie nie da się upalić albo po puszczeniu z dużym opóźnieniem łapie w pełni ...Georii ostatnie 7 VINu : EF13349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Mam takie sprzęgło używane z sachsa w niezłym stanie gdybyś chciał. I tak się składa że bede w Twoich okolicach w środe to mógłbym podrzucić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 W jakiej cenie i skąd będę miał pewność, że będzie dobre? Nowe ogólnie nie są drogie bo od 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Kup nowe sachs,valeo,luk i będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 No ale jakie oznaczenie? Firma to psia ryba bo na dwa lata.. może link z allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Tyle że za 200zł nie kupisz sachsa. Moje moge sprzedać za 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Tyle że za 200zł nie kupisz sachsa. Moje moge sprzedać za 150zł. kompletne ? Z jakiego auta i motoru . jakieś foto? Znalazłem 320zł Nowy komplet SPRZĘGŁO SACHS BMW 3 E30 E36 5 E28 E34 E39 2.3 2.5 (5151302261) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez danieldeni20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Masz kolego to twój numer tarczy 21 21 1223678 numer ori. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ok a to jest komplet czy tyko tarcza? Mówisz, że będziesz w pobliżu a masz może możliwość diagnostyki e36 ale nie po USB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iparts Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ten numer, który podał @Georgii to tylko tarcza sprzęgła - oryginalna, zamiennik masz, np. tutaj LuK Tarcza sprzęgła LuK 323 0182 17 - Sklep iParts.pl A tutaj kompletny zestaw sprzęgła tego samego producenta, włącznie z tą tarczą Sprzęgło - komplet LuK 623 0268 06 - Sklep iParts.pl Jeśli wolisz sprzęgło innej marki, wejdź w zakładkę "Zamienniki". W razie pytań pisz śmiało - służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Będąc nad morzem nie miałem neta dlatego dopiero odpisuje. Mam cały komplet tarcza razem z dociskiem, ewentualnie mam do tego jeszcze dwumase w idealnym stanie. Jeździło to w E36 325i. Aktualnie mam tylko jedną fotke, ale jak coś to jutro moge zrobić więcej zdjęć [ATTACH=CONFIG]36891[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 ja mam dwumasę jak coś po zabieleniu. stan idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Na co dwumas jak sprawny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 ja mam dwumasę jak coś po zabieleniu. stan idealny Ile za ten dwomas i w jakim stanie ? Bedzie pasowal do 323ti 170km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi