yab Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Przytarłem krawędź drzwi, zupełnie od dołu tak, że nie widać. Czym i jak to zabezpieczyć by nie rdzewiało w przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Ja bym odtłuścił zakleił od zewnątrz taśmą papierową i zabezpieczył bazą nawet pędzelkiem lub dobrze obkleić i nabić bazę w spray. Śmiało możesz śmignąć pędzelkiem z 2-3 warstwy.Oczywiście jeśli zarysowanie jest do blachy. Jeśli uszkodziłeś sam klar I nie widać blachy to wystarczy trochę klaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 psiknij rust stopem, powinno wystarczyć, przy okazji psiknij na progi czy inną cześć podwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yab Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 przy okazji psiknij na progi czy inną cześć podwozia to akurat już wcześniej załatwiłem:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 psiknij rust stopem dwie warstwy i masz załatwioną sprawę.Lub Brunox dwie warstwy i polecam zakupić farbę na zaprawki z pedzelkiem, znajdziesz w dobrym sklepie z lakierami samochodowymi - jaki masz kolor auta? Można by cos nawet dobrać z palety "śnieżki" skoro nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 ja polecam brunox i później psiknij szparjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi