Enzo Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Ktos probowal zalozyc stalowk iz fiata 4x100 14 cali? da rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 a jakbyś założył śruby pływające chociaż nie wiem jaki jest otwór centrujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 zakladalem felgi 15 cali z fiata to weszly bez problemow [ Dodano: 14 Marzec 07, 23:43 ] B ochdozi mi o najblizszy skarbimierz. Jesli wejda to mam 10 opon na niedziele :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Kumpel miał kiedyś felgi z fiata w golfie! Miał je załozone bez srób pływających! Miał tylko pierścień centrujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi