długi Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Panowie.Dzisiaj tak si? z?o?y?o,?e co? robi?em przy samochodzie i przekrecilem kluczyk w pozycj? zap?onu(bez odpalania).Podnios?em mask?,a tam takie jakby buczenie.Jak dotkn??em obudowy filtra powietrza,przep?ywomierza i dalej do przepustnicy,poczu?em takie lekkie dr?enia,które naj mocniej czu? w okolicach przepustnicy.Tak ma by??Bo nigdy nie zwróci?em na to uwagi czy tak by?o czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 to normalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 No i gitara:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Standard, też tak mam. Trochę wkurzające, ale to się kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Najlepsze że to moje drugie e39 z tym silnikiem a ja dopiero teraz to zauważyłem:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi