Ajoksander Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witam Kupiłem felgi do swojej e34 ale są one od e36 i z przodu koło opiera sie o amortyzator wiec trzeba zastosować dystanse. Tylko jakie orientuje sie ktos moze?? Pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Jeśli to jest nieduża odległość , to po opuszczeniu z podnośnika powinno być ok <bmw_1> Widziałem podobną sytuację w E34 z felami 18" z parapetem :mrgreen: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 witam niestety narazie czekam na dystance zamowilem 25 mm zobaczymy ale narazei tylko na przod za miesoac na tyl tez wrzuce bedzei szersza pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Jeśli chodzi o tamte 18" , to autko było na podnosniku i mieliśmy zonk :mrgreen: Gościu przez telefon zarzekał się , że chodziły w E34 . Jak autko opuścisz to koła lekko odchodzą <bmw_1> narazie czekam na dystance zamowilem 25 mm no nieźle będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 a tak po za tym to ja mam e20 na feldze a na nowych jest e36 , gosciu mi mowil ze przyjechaly z niemiec na e36 i sprawdzali z tylu i pasowały a nie sprawdzili z przodu no i lipa bo szpiki tylk otroche lapia za duzo brakuje bede jezdzil kanapa happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi