k0nr4d Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Myslałem na zrobieniem x-pipe do mojego 550i F10 by troche grożniej brzmiał. Nie za bardzo chce mi się wydawac 8k PLN na jakis supersprint sporo to jest w zasadzie kawałek rury. Moze ktos polecic kogos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Leo robi takie cuda Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Leo robi takie cuda Dokładnie https://www.facebook.com/adam.harych.5?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ja swoj robilem w MG Motorsport wysłane przez Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi