danieldeni20 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Mam problem z centralnym zamkiem.Auto udaje się otwierac ale nie za każdym razem i idzie to tak ledwo, ledwo tylko od strony pasażera, nie wiem dlaczego, nie da się otworzyć bagażnika i wlewu benzyny Co robić? Dodam, że problemy z nim były bo centralny działał od strony pasażera ale po stronie kierowcy zamykał się do 3 prób.. Bagażnik też czasami trzeba było się bawić centralnym a wlew zawsze się otwierał. Pomocy Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez danieldeni20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Już wszystko działa. Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 pisz co było może się później komuś przyda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Powodem tego było partactwo poprzednika albo bóg wie kogo .. Ponacinane i nie zabezpieczone dobrze kable które były w gumowej osłonce od karoserii do klapy bagażnika oprócz tego dwa przerwane .. zlutowałem i dobrze zabezpieczyłem i miodzio Dla tych co nie wiedzą jak otworzyć zatrzaśnięty bagażnik przez centralny w Coupe e36 . rozkładamy kanapy(wczoraj się dowiedziałem , że da się je złożyć haha) ściągamy zapinki od tapicerki czy jak to się nazywa tak żeby dostać się do mechanizmu, zamka w klapie i przesówamy drucik od siłowniczka tak żeby przycisk go popchnął i otwarte bmw_1 Ciekawe jest to , że miało to wpływ na cały centralny w aucie .. raz otwierał drzwi raz nie reagował albo tylko jedne otworzył.. musiały się jakiś zwarcia robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 no koleś miał ten sam problem tylko że w oplu astrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi