harry87 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich nowych jak i starych użytkowników forum. Byłem już na forum parę lat temu zarejestrowany (miałem nawet jakiś status na forum ale nie pamiętam jaki) udzielałem się intensywnie oraz uczestniczyłem w zlotach spotach i "Nysa Patrolach" bmw_1znikłem z powodu braku czasu, no ale powróciłem znów w nowej odsłonie i o parę lat starszy :mrgreen: wcześniej E36 sedan (zielona butelka) obecnie E60 sedan. Będę miał chwile wrzucę opis i zdjęcia w odpowiedni dział. Jeszcze raz pozdrawiam i mam nadzieje że niebawem się zobaczymy happy_bmw Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez harry87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kir Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witaj bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Siemkabmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Harry - reaktywacja stary dziadku witaj ponownie bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 happy_bmwbmw_2happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi