FOKS Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Witam, mam problem z zegarami które mi szaleją raz działają prawidlowo, zaś podczas dluższej wycieczki zegary nagle sie wyłączają, po chwili włączają zapalając wszystkie kontrolki jakie tylko mozliwe po czym wszystko wraca do normy i działa, kiedyś ktoś mi radził przeczyścić styki ale nie wiem gdzie to jest i czy w ogole mozna taka operacje wykonać, pytanie czy jest na to jakiś sposób czy jedyny sposób to wymiana na sprawę zegary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zrób tak jak mówili... Wyciągnij zegary , odepnij styki i przeczyść je. Możesz też przeczyścić styki do kości z tyłu zegarów. ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 raczej i tak skończy się na wymianie zegarów u siebie cuda wyprawiałem nie pomogło napisz czy obejdzie się bez wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi