matiswidnica Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Cześć dzisiaj wsiadam rano do samochodu po odpaleniu silnika nastaje taki widok o co chodzi??? Kontrolki nie gasną co może być przyczyną?? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 na moje oko to czujnik abs padł... podepnij pod inpe żeby sprawdzić który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Najgorsze jest to ze w Świdnicy nie ma kolesia z kompem do bmw, chyba samemu musze kupić inpe i się nie prosić nikogo Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 kontrola trakcji, kompa trzeba podpiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Najgorsze jest to ze w Świdnicy nie ma kolesia z kompem do bmw, jak będziesz w Jelczu to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Spryskalem tylne zaciski sprayem do odtluszczania tarcz i kontrolki zgasły hehe Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Wyłączone pełna DSC z zaciągniętym ręcznym, a to ciekawe czemu się zapaliło i nagle zgasło, lałeś jakimś woskiem po myciu, że odtłuszczenie pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 No właśnie nie, auta nie mylem od jakis 5 dni, zostawiłem je wczoraj popoludniu pod Domem wszytko było ok, dzisiaj rano te kontrolki się zapaliły Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 ja tak miałem że się zapalały i gasły wymiana czujnika abs pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Na następny tydzień jestem umówiony na wymianę tarcz z tyłu wiec wszytko razem wymienię Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk22 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 kolego jestem z DDZ jak chcesz to podjedź jutro popołudniu to podepnę ci kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Hehe dzięki za info ale jutro powinien już do mnie przyjść komputerek (inpa) to powalcze sam z obsługą a jak Pologne to napewno się odezwę Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Ja taki Bajer też kiedyś miałem ale nie pamiętam czy z kontrolką ręcznego ,gość mi zrobił kalibracje czujnika skrętu i wszystko pogasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi