Dymek71 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witam wszystkich, Damian z tej strony, znany jako Dymek, Wrocław. Obecnie wciąż poruszający się na co dzień Hondą CRX II Generacji, ale poszukuję sobie trzysześcia własnie na autko codzienne, co by niewygodnego zbyt już edka odstawić na bok O maxbimmerach się dowiedziałem kiedyś dawno temu na rakietowej przy wspólnej organizacji imprezy dla Waszej koleżanki. A teraz postanowiłem się zalogować i skożystać mam nadzieję z pewnej Waszej wiedzy. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 siema bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi 01 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Powitać koleżanki i kolegów. Zbyszek 41 lat w posiadaniu kilka modeli BMW w tym Z4 i E36 M43 - aktualnie w trakcie Tuningu. Wszystkie auta Brytyjskie, bo tam kiedyś mieszkałem, dziś przechodzą professionalny Tuning w Canadzie ale kierownica zostaje oryginalnie po prawej.W niczym mi to nie utrudnia ani jazdy ani wyprzedzania.Galeria-dostępna więc zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 happy_bmwbmw_2happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi