hall Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Siemka Potrzebuje porady czym najlepiej podkleić podsufitkę a dokładnie chodzi mi o materiał na szyberdachu bo nieco się odkleił , chyba tam nieco wilgoci wpadło . Pozdro . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 ja tym kleiłem daje radę tylko za dużo go nie dawać chociaż jak przesiąknie a potem wyschnie to śladu nie zostawił u mnie na jasnej podsufitce KLEJ DO TAPICERKI, PODSUFITKI W SPRAYU BOLL 323 (5553741389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Dzięki muszę poszukać tego we Wrocku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOKS Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 U mnie tym boll-em trzyma sie okolo 2 tyg pozniej znów to samo, tylko w moim przypadku jest to na suficie za szyberdachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 i jak zrobiłeś już, nie pamiętam czy Miras nie mówił coś kiedyś o tym Klej Bonaterm As1l tapicerki auta podsufitki Ełk (5121156669) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 U mnie tym boll-em trzyma sie okolo 2 tyg pozniej znów to samo, tylko w moim przypadku jest to na suficie za szyberdachem bo musisz oczyścić z tej kruszącej się gąbki podłoże i materiał , powodem odpadania właśnie jest zmurszała gąbka na oryginale i tak samo zdarza się po podklejaniu u mnie w kilku autach trzymało do sprzedaży tak średnio 1-2 lata u nowego właściciela pewnie dalej też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blinket Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Niedawno wymienia?em u siebie podsufitk?, po zacz??a opada?. Materia?y to klej Bontarem i materia?: Tkanina samochodowa SAM189_03 czarny - Hurtownia Tapicerska Trend - materia?y obiciowe - tapicerskie - podsufitki - tapicerka samochodowa - pianki - narz?dzia Zdemontowanie podsufitki to ?atwa robota, czyszczenie jej ze starej g?bki (która by?a pod materia?em) to ju? bardziej ?mudny proces. Na szcz??cie resztki g?bki do?? ?atwo daj? si? usun?? - najpierw z grubsza skroba?em ma?? szpachelk?, a nast?pnie dociera?em do czysta zwyk?? g?bk? do naczy? (ostr? stron?). Natomiast przyklejanie nowej to robota, która nie ma szans wyj?? za pierwszym razem idealnie... Trzeba si? nauczy? w jakim tempie schnie klej, jak pracowa? z miejscami gdzie podsufitka ma fiku?ne kszta?ty. Ogólnie nie jest ?atwo, nie wiem czy drugi raz sam bym si? za to zabra?. Zdecydowanie warto mie? drug? osob? do pomocy. Efekt jest ok, ale nerwów si? najad?em po drodze sporo. Zdj?cia w aucie s?abe jak nie wiem co, ale strasznie dawa?o zachodz?ce s?o?ce. P.s. Co ciekawe, nie mia?em problemów z zamontowaniem podsufitki z powrotem bez ?adnej pomocy drugiej osoby, a czyta?em ?e to nie?atwe podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi