REKIN-E28 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam mam problem ktory trwa juz sporo czasu i ciezko mi zlokalizowac przyczyne. Auto na zimno pali jak nowe na "tyk" ale gdy sie nagrzeje nie chce odpalic. Wczesniej opisywalem ten problem i doradzono mi ze wina zaworow wiec oddalem auto do mechanika o specjalizaji BMW gosc wyregulowal zawory i nic problem nadal pozniej przyszedl czas na cewke podlaczyl jedna swoja z zapasu i nic druga i nic auto jak nie zapalalo tak nie zapala wiec przelozono mi termin na inny z diagnoza ze wina lezy po stronie modulu zaplonowego lub elementu hala czy halla nie pamietam jak sie to pisze . Dzisiaj oddalem auto do tego samego goscia i pomijam ze sie nawkur..lem bo caly dzien zajelo mu podlaczenie swojego modulu to jeszcze sie okazalo ze to nie modul i auto czeka do jutra na sprawdzenie tego hala w aparacie zaplonowym i tez nie wiem czy nie bede znowu odsylany z miejsca na miejsce i na inne terminy. Ma ktos moze jakas diagnoze co moze dolegac tak awaryjnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 przed zapaleniem wlacz na krotko pompe paliwa zaczekaj 5-10 sekund i sprobuj zapalic. odpisz co sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 problem nie tkwi w papie paliwa ja mam tez lpg i to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi