Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Siemanko Panowie! Wiecie może czy magiel z E36 wleci na plug n play do E46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 z tego co mi wiadomo to pasuje... tylko magiel z e36 ma 3.5 obrotu a z e46 3 ... kiedyś czytałem na innym forum o tym... [e46] Problem z maglownicą! ? E46FORUM.PL BMW-klub.pl ? Zobacz temat - Maglownica do E46 BMW-klub.pl ? Zobacz temat - Maglownica E46: czy pasuje z E36? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Będziesz chyba tylko musiał zmienić drążki kierownicze. Jeżeli się mylę to poprawcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi