Pirooz Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Pany, rzuciło mi się w oczy coś takiego: [ATTACH=CONFIG]36545[/ATTACH] Czy to jest na bazie "mojego" M-pakietu 1? Dołożone dokładki u spodu oraz zaślepki pod halogenami ale bliżej mu do M-Pakietu 1 niż 2. Wygląda fajnie, podoba mnie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Tak to jest mpakiet I Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Mpaki II na przedlifcie widać często... A tu taki rodzyn - Mpak I na lifcie. Dla mnie w pytke No i sluszne Hartge 19tki ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Wygląda bardzo słusznie i chciałbym mieć tak samo! Jest M-Pak1 tylko jak dorobić te dodatki na dole i po bokach chyba, że to na zamówienie czy coś. Bo na zwykłe dokładki to to nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Np. do e36 splitery można kupić na allegro. Tutaj zostaje e-bay i zagraniczne sklepy w necie. ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 ja chcę te felgi :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi 01 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Nie rozumiem jednej podstawowej rzeczy? Po co Tuningujecie wizualnie samochody marki BMW do M-Pakietu , kiedy to nigdy nie były , nie są i nie będą wersje M Power. Przecież to wieś jak nigdy.Chcesz M-Power to ją kup i wtedy rób.Mam 4 BMW i jedno Lamborghini Galardo z roku 2005,fakt że od lat nie mieszkam w Polsce,też robię tuning aktualnie E36 , ale zachowuję oryginalny silnik i niemal oryginalny wygląd , poza reflektorami. Jak można montować M-Pakiet w aucie które nie jest M - wieś no i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Nie rozumiem jednej podstawowej rzeczy? Po co Tuningujecie wizualnie samochody marki BMW do M-Pakietu , kiedy to nigdy nie były , nie są i nie będą wersje M Power. Przecież to wieś jak nigdy.Chcesz M-Power to ją kup i wtedy rób.Mam 4 BMW i jedno Lamborghini Galardo z roku 2005,fakt że od lat nie mieszkam w Polsce,też robię tuning aktualnie E36 , ale zachowuję oryginalny silnik i niemal oryginalny wygląd , poza reflektorami. Jak można montować M-Pakiet w aucie które nie jest M - wieś no i tyle. czo? Bo wygląda lepiej? lolol Małe porównanie M4 i 4er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Nie rozumiem jednej podstawowej rzeczy? Po co Tuningujecie wizualnie samochody marki BMW do M-Pakietu , kiedy to nigdy nie były , nie są i nie będą wersje M Power. Przecież to wieś jak nigdy.Chcesz M-Power to ją kup i wtedy rób.Mam 4 BMW i jedno Lamborghini Galardo z roku 2005,fakt że od lat nie mieszkam w Polsce,też robię tuning aktualnie E36 , ale zachowuję oryginalny silnik i niemal oryginalny wygląd , poza reflektorami. Jak można montować M-Pakiet w aucie które nie jest M - wieś no i tyle. Ale mpakiet to nie mpower, dwie całkiem inne rzeczy Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ale mpakiet to nie mpower, dwie całkiem inne rzeczy Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka x2 MPakiet przeca można oryginalnie w salonie dostać do jakiejkolwiek wersji. Nawet 316i Ale widocznie kolega Zibi ma jakiś ból D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Wioszka to nakleić znaczek ///M do czegoś co nie jest mpowerem a nie wzbogacac furmanke o mpakiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi 01 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 No bo co mi po fejsie jak samochód szybszy od tego nie będzie? Kupiłem Z4 bo niby miała być szybka i fajna.Tymczasem??? Silnik 2,2 litra jest słabszy niż w drugim moim BMW 530d.Z4 z tyłu za fotelami blacha więc regulacja oparć niemal zerowa,drzwi jak się zamykają to jak w starej syrenie-łomot blachy-od nowości-auto kupione w salonie,o tyłek rozczaś takie modyfikacje,co mi po wyglądzie? Auto ma mieć w miarę możliwości dobre parametry a nie wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi