yab Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Urwała mi się linka od podnoszenia tylnej lewej szyby (elektrycznie). Dodatkowo zmieliło mi linki tak ze cały mechanizm mam do wymiany. Z tego co spojrzałem na allegro to używki od 20 zł, nowki chińskie 50-100 zł. Ktoś miał do czynienia z chińskimi mechanizmami? Warte to coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zakładałem nie raz i nie było z nimi większego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kir Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 ja mam ten sam problem ale w przedniej szybie od kierowcy zmieliło mi linkę i nie wiem jak ją wymienić x,x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yab Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ten się nada? PODNOŚNIK SZYBY BMW 3 E46 BMW E46 TYŁ LEWY ELEKTR (5149673668) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Mam identyczny problem, bo wczoraj mi padło też i będę wymieniać ale myślałem bardziej o tym BMW E46 98- MECHANIZM PODNOSZENIA SZYBY TYŁ Lewy (5563601013) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wygląda jakby solidniej i jest opcja by wykorzystać kupon allegro na 20zł przy zakupie za minimum 50zł Link do aktywacji kuponu: https://www.pepper.pl/promocje/kod-rabatowy-na-20z-za-poaczenie-sie-z-wifi-citylight-allegro-9116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yab Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Kupione, zamontowane, działa. Nawet nie trzeba było dużo giąć by weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi