Nowicjusz Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Witam. Postanowiłem wymienic swoją e-46 na e -90 . Znalazłem takie - 1. BMW Seria 3 AUTOMAT- 320 i/ 150KM -Climatronic-Skóra- PDC/P-T-Serwis- Bezwyp-1WŁ! - OTOMOTO 2. BMW Seria 3 JAK NOWA,Po opłatach, Niemiecka, Serwisowana w a.s.o BMW - OTOMOTO Proszę o jakieś sugestie. Dzieki Wam nabyłem swoja e-46 ale teraz syn ja przejmuje wiec mi pozostało znaowu prosić o pomoc klubowiczów. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Chyba nie wiesz w co się pakujesz z tymi silnikami to najgorszy wybór zatesknisz szybko za e46 , w e90 to tylko 6 cylindrów benzyna n52 bardzo ekonomiczne i trwałe albo dizel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowicjusz Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 A co z tymi silnikami jest nie tak? W E-46 miałem 2.0 d 150 KM i tez mi mówili, że to masakra a ja jak na razie jestem zadowolony. Jeżdżę po mieście wiec pomyślałem o benzynie i padło na ten 150 KM. Słyszłem że sa dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 2.0d to bardzo dobry silnik jak się w nim olej zmienia to jest bezawaryjny jak jesteś jestes z niego zadowolony to poszukaj e90 też dizelka , znajomy ma ale w kombi gdybyś był czyms takim zaintersowany to gwarantuje ze auto pewne BMW Seria 3 e91 Hartge 19 cali skóry xenon.Możliwa zamiana. - OTOMOTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowicjusz Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Dzięki ale moja piękna idzie do syna a ja - no cóż kupiłem merca w benzynie i ostatni raz jechałem piękna e-46. Teraz spróbuje gwiazdy chociaż już widzę, że to inna bajka. BMW to pożeracz szos a Merc - no cóż spokojny czołg. Ale syn bedzie się cieszył jazdą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Dzięki ale moja piękna idzie do syna a ja - no cóż kupiłem merca w benzynie i ostatni raz jechałem piękna e-46.Teraz spróbuje gwiazdy chociaż już widzę, że to inna bajka. BMW to pożeracz szos a Merc - no cóż spokojny czołg. Ale syn bedzie się cieszył jazdą. Pozdrawiam NIe kupiles czasem merca z sycowa? 3.2 w209 clk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi