lachu543 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Cześć, Chcę w BMW e39 530d Kombi wymienić pióra w przednich wycieraczkach. Nie mogę sobie poradzić ze ściągnięciem starego pióra z wycieraczki od strony kierowcy.... Ktoś może mnie nakierować? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Zawsze możesz wyłamać te plastiki na końcu wycieraczek i przerzucić się na wycieraczki typu spoiler wymiana trwa sekundę WYCIERACZKI PŁASKIE BMW E39 SERIA 5 96-2003 NOWOŚĆ (5131593409) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. o takie.Bardzo dobrze wycierają,wytrzymują dwa sezony,a cena też okej.Zobacz fotki na aukcji jak wygląda mocowanie.Z tyłu dasz zwykłą nawet firmy alca grafit i będzie ok. Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Na końcu ramienia, w miejscu montowania pióra masz karbowany prostokątny przełącznik-suwak, który trzeba przesunąć w drugą skrajną pozycję i pióro odblokowane - wypada. Jutro jak nie zapomnę dodam jakieś foto. A tak poza tym wypadałoby się przedstawić, pochwalić się swoją bejcą w odpowiednim dziale, ...:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi