bobiszonn Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam czy ktos regenerowal przeglo we Wroclawiu ? Jezeli tak to gdzie ? Jakie koszta E36 316 M40 R91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Polecałbym wysłać do firmy w Kożuchowie tam zrobią solidnie.Renata Saja się szefowa nazywa.W google znajdziesz namiary. Wysyłasz im w paczce sprzęgło,docisk oni robią i na drugi dzień wysyłają do Ciebie za pobraniem tak jak ustalisz z Nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobiszonn Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Jakie koszta srednio? Edytowane 31 Lipca 2015 przez bobiszonn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ja ci podaję zaufaną i sprawdzoną firmę,a Tobie kolego nie chcę się poszukać,zadzwonić ??? tel.783034441 tel.609633644 Dowiesz się wszystkiego jak zadzwonisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobiszonn Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 ok dzieki Ps dzis tj 02.08 na trasie z nad morza tj Zielona Góra Wrocław 150 km od Wrocka pedał sprzegla wpad mi w podłoge nie zycze nikomu takiej sytuacji :(jakos sie dotoczyłem 60-80 km/h na 3 biegu liczac na zielona fale na swiatłach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi