Pirooz Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Za***iste szkoda że już oddałeś. :drool: Uwierz że też serce mnie bolało dziś rano. Ale ostatnia przejażdżka do salonu była bardzo przyjemna. Potem już tylko zdanie samochodu, pozostawienie po sobie miłego wrażenia (auto wypucowane, wyodkurzane w środku na wzór tego co robi tomasz325 i zalane więcej niż brałem) pogadanie z handlowcem i zapytanie o dostępne inne demo. Jest w czym wybierać 520d (raczej podziękuję), X3, X5 i 7er bmw_1 [ATTACH=CONFIG]40988[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40989[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40990[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40991[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40992[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40993[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40994[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40995[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40996[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 A za wypożyczenie tego auta płacisz czy za friko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 A za wypożyczenie tego auta płacisz czy za friko? Friko to jest auto demo, do testów płacę tylko za wyjeżdżone paliwo Wysłane z mojego Oneplus X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Sprawdzę za jakiś czas jak jest z tym w Lubinie. ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Pamiętajcie że każdy salon ma swoje samochody i zasady. Np BMW Sikora z Katowic ponoć w ogóle nie daje samochodów na weekend a już BMW Bawaria Motors, który również jest z Katowic - bez problemu. Wysłane z mojego Oneplus X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) No to super trzeba będzie wypróbować też za jakiś czas, żeby nie było za bardzo podejrzane hehe A podpisujesz coś zanim Ci dadzą auto? Co w razie jakby się porysowało, bądź (odpukać) kradzież co w takim przypadku się dzieje? Rozumiem, że ubezpieczenie AC też jest? Edytowane 16 Maja 2016 przez yapis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 No to super trzeba będzie wypróbować też za jakiś czas, żeby nie było za bardzo podejrzane heheA podpisujesz coś zanim Ci dadzą auto? Co w razie jakby się porysowało, bądź (odpukać) kradzież co w takim przypadku się dzieje? Rozumiem, że ubezpieczenie AC też jest? Podpisujesz umowę użyczenia pojazdu. W Bawarii auta są ubezpieczone od wszystkiego i jest tylko jeden przypadek gdy musisz z własnej kieszeni dać kasę - jak byłeś pod wpływem Dodatkowo co ciekawe pozwalają prowadzić innym osobom od warunkiem że Ty również jesteś w pojeździe dlatego w piątek razem z dwoma kumplami testowalismy to auto na zmianę I jeszcze jedna ciekawostka - nie wymagają garażowania auta na strzeżonym bądź w garażu - jedynie auto musi być zamknięte a kluczyki i dokumenty mają być przechowywane w innym niż samochód miejscu. Czyli nie zostawiać dowodu rejestracyjnego w furze. Wysłane z mojego Oneplus X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 A jak jest we Wrocławiu ?. Co trzeba zrobić by się przejechać nową 328i ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 A jak jest we Wrocławiu ?. Co trzeba zrobić by się przejechać nową 328i ? . Pewnie to samo być raz, wyrazić chęć jazdy próbnej, pojechać z handlowcem na 30 minut przejażdżki, pozachwycać się, poopowiadać o sobie. Od razu zagadać (na koniec) że chciałbyś go sprawdzić gdzieś w trasie, jak kwestie spalania itd, i czy mógłbyś go pożyczyć na weekend. A potem to już być drugi raz i cieszyć się życiem Oni wiedzą że te auta są brane dla fun'u. Mi przemiła Pani powiedziała "życzę Panu udanego weekendu, proszę się bawić dowoli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 A będziesz próbować jeszcze raz wziąć na weekend? Ciekawe czy by się doczepili jakby tak brać raz na pól roku na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 A będziesz próbować jeszcze raz wziąć na weekend? Ciekawe czy by się doczepili jakby tak brać raz na pól roku na przykład Planuję już w czerwcu poprosić o najnowszą 7er bo mają Wysłane z mojego Oneplus X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 hehe to na kozaku A piąteczke też mają? Bo ja bym się skusił na początek na nią :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 A mają w salonach te 2er vany? ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Akurat u mnie mają tylko 520d a za taką to ja dziękuję. Mają też 730d i 740d (oczywiście gen G). Serię 2 Active Tourer też mają Wysłane z mojego Oneplus X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 A to słabo jak widzę to może też się połakomię na 7 bo z 3 i 4 co mają? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Tak jak mówiłem - co salon to inne zwyczaje i inne fury Akurat Bawaria Katowice ma takie samochody, inny salon (Inchcape) może mieć inne. Pani z Bawarii powiedziała "my po prostu uwielbiamy M-Pakiety" i dlatego dostałem 4er i to M-Performance. Reszta samochodów które są u nich jako Demo: Samochody od zaraz » Dealer BMW Bawaria Motors 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi