smola_e46 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Witam, Czy ktoś z was bawił się może tą antyczną navi ? ja mam mk4 (wnioskuje po tym,że mam napis dvd na czytniku). I pytanie moje czy ktoś ma może nagrane na płytke spolszczone menu i jakiś w miare aktualny zestaw map Europy ? Ewentualnie sprawdzony link do działającego oprogramowania i map plus mini instrukcja jak to wypalić i odpalic ,żeby działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Wszystko mam zapraszam to wgram PL menu, lektora i mapy na 2015 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola_e46 Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 kamcio poszlo pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 odnośnie navi wszystko masz tu: Pliki użytkownika Mr.Lova - Chomikuj.pl sprawdzone wiele razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi