Cristina Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Nie działa mi ogrzewanie.Filtr do wyrzucenia, ale bezpiecznik chyba tez w nienajlepszej kondycji, tylko gdzie on jest?!Prawdopodobnie pod maska tam gdzie silnik tuż przy szybie...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 pewnie tak! mysle za znajduja sie po lewej stronie pod czarnym daklem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristina Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Tak więc to nie bezpieczniki i nie przekaźniki, bo niby dobre, więc co to może być???Czy w moim aucie składają sie tylne siedzenia i czy pod nimi są może jeszcze jakieś bezpieczniki albo cos takiego co odpowiada za ogrzewanie auta?Nie mogła w żaden sposób ich złożyć i doszłam do wniosku, że chyba się nie da, albo tylko brak mi wiedzy.Gdzie moge dalej szukać przyczyny tego, że nie działa mi ogrzewanie?Nawet nie działa nawiew na przednia i tylna szybę [ Dodano: 15 Marzec 07, 18:23 ] ...dodam jeszcze dla ułatwienia, że to e-32.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Pod tylną kanapą są przekazniki i bezpieczniki,jest tam bezbiecznik 30A od ogrzewania i klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristina Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 hmmm... no właśnie...tylko, że juz próbowałam i za nic nie mogę podnieść tej tylnej kanapy.Jest na to jakis pstryczek elektryczek czy co?Nadmienię tylko, ze to e-32 i dziękuję za pomopc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Nie wiem jak jest u ciebie,bo w moim aucie trzeba mocno szarpnąć kanapę do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi