matiswidnica Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Cześć. Mam pytanie a mianowicie czy głośniki Harman kardon będą pasowały w miejsce normalnych głośników? I czy zmieni się jakość dźwięku bez wzmacniacza? Trochę słabo gra ori nagłośnienie a chciałbym niedużym kosztem poprawić dyskotekę w samochodzie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 To taniej wyjdzie kupić takie głośniki niż jakiś dobry wzmacniacz? Pamiętam, że jak przekładaliśmy z kumplem nagłośnienie Bose i bez podpiętego wzmacniacza grało jak *****. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Nie znam się na tym dlatego się pytam żeby zamontować wzmacniacz to dużo roboty będzie? Bo ja zielony w car audio jestem Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk22 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 przy wzmaku nie dużo roboty nie powinno być. podłączasz pod prąd, podłączasz głośniki i ustawiasz i gra tylko jest jedno ale.... zależy jeszcze jaki wzmak chcesz podpiąć czy ori czy jakiś inny typu clarion sony itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Macie jakiegoś fachowca który podpina wzamaka? Jaki jest koszt takiej operacji i co to za wzmacniacz musi byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi