zielak Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Hej Niestety przyszedł czas na moje turbo , proszę was o pomoc gdzie we Wrocławiu zregenerują mi turbo oczywiście zdemontują i zamontują solidnie i w dobrych pieniądzach, chodzi mi o to czy macie jakieś sprawdzone warsztaty we Wro którzy robią rzetelnie i nie zdzierają fortuny. ps: nie wiedziałem gdzie umieścić temat więc jak jest w złym dziale proszę o przeniesienie A wam oczywiście z góry dziękuję za pomoc Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 W Oleśnicy na wylocie na namysłów robią turbiny, albo Cieśle za Oleśnicą Jaro brał u nich do E46 320d za około 850zl kaucja chyba ze 200, i masz że 2 tydnie na zwrot padniętej. A na wymianę podjedziesz do któregoś z forumowiczów mechaniorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 legnicka 52a turbosprężarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi