yab Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Mam interfejs pod USB. Działał bez problemów z INPĄ (INPA postawiona na maszynie wirtualnej na Win XP). DISa nie próbowałem jeszcze instalować. Pożyczyłem interfejs raz znajomemu do Opla Astry III. Jemum nie działało i mi oddał. Od tego czasu też i mi przestał działać. Przeinstalowywałem INPĘ, ale to nie pomogło. Próbowałem na wszystkich portach USB na moim lapku, ale bez skutku. Czy ktoś miał podobny problem? Dodam, że znajomy też miał podobny problem przy VW. Pożyczył innej osobie interfejs i też po zwróceniu jemu przestał działać kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Pewnie zasilanie poszlo na inny pin i coś spalilo? Poczekajmy na wypowiedź Grześka. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk22 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 kolego a skąd masz kabel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Z tego co się orientuję to kabel do Bmw a do grupy vaga ma inną budowę na płytce Więc teraz kup sobie nowy kabel do Bmw a kolega niech sobie kupi kabel do grupy vag kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yab Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 kolego a skąd masz kabel? kabel znalazłem w aucie po zakupie. Co to za interfejs to nie wiem, napisane na kablu chyba VW-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 jakby co mam do sprzedania puszkę od Viakena KKL - działa z Carsoftem 6.1.4 do BMW, Vag-com'em, Polskim Vag'iem i Opel Tech'em 2. Kabli niestety nie mam bo przerobiłem/wykorzystuje je do ADS'a ;] P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk22 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 georgii ma racje. możesz teraz kupić nowy kabel. ja jak miałem na początku także kabel za 30 zł, chciałem podłączyć się pod VW i już było po kablu. musiałem kupić nowy bo z tamtym to nawet znajomy który jest programistą nie dał rady ustawić kabla w kompie. próbowaliśmy wszystkiego a kabel i tak poszedł do śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yab Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Taki interfejs się nada? Chodzi o sam kabel, bo soft już mam: INTERFEJS BMW INPA e36 e46 e31 e38 e66 e60 e64 +CD (5105720208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi