gut7 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Witam jako że pogoda średnia się zapowiada nad Polskim morzem planuje wraz ze znajomym pojechać do Chorwacji i może ktoś ma jakieś namiary na atrakcyjne cenowo kwatery? 4 osoby + 2 letnie dziecko tak aby nie było dalej niż 1000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 najlepiej jechać w ciemno..... w mniejszych miejscowościach stoją z napisami '' Apartani'' to znaczy że są wolne kwatery... i można się zapytać i wybierać do woli aż znajdzie się najlepszą dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Witam jako że pogoda średnia się zapowiada nad Polskim morzem planuje wraz ze znajomym pojechać do Chorwacji i może ktoś ma jakieś namiary na atrakcyjne cenowo kwatery? 4 osoby + 2 letnie dziecko tak aby nie było dalej niż 1000km 5ego lipca wróciłem z Premantury, byłem na 10 dni tutaj: Apartamenty w Pula Premantura, Chorwacja HR2630.700.1 | Interhome Rewelacyjny domeczek, apartament z dwoma sypialniami (w jednej dwa łóżka w drugiej małżeńskie) + rozkładana sofa w salonie. TV kablowa, internet, balkon. Bardzo blisko (200-300m) do parku krajobrazowego, wykupujesz w centrum wjazdówkę na cały tydzień i masz dostęp do najpiękniejszych plaż (osobiście polecam plażę Dalbejak czy jakoś tak). Drogi w parku są utwardzone ale szkoda by mi było Twojej bejcy pyłu co nie miara. no i czasem kamory (uwaga na fele). Zaraz skombinuję maila do babeczki u której to wynajmowaliśmy, jak się powołasz na mnie to dostaniesz zniżkę (zniżka za kontakt z nią bezpośrednio a nie przez interhome i dodatkowo zniżka z polecenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jeżeli mogę to sam się podepnę pod temat, też pierwszy raz chcę jechać, już rozmawiałem z paroma ludźmi i fakt że w ciemno też warto jechać, ale jak ktoś ma jakieś namiary to też będę wdzięczny, ja planuję jechać w 3-cim tyg sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Oto namiary, Kobitka nazywa się Amela, na moje oko około 30 lat Amela Mujagić +38 599 379 1513 amela@yourcroatiaholiday.com Mówi i pisze ładną angielszczyzną więc bez problemu się można dogadać. Jak dobrze widzę to ten "mój" domek do którego link wkleiłem jest już zajęty, ale ona na pewno znajdzie coś innego dostępnego w najbliższej okolicy. Jak będziecie pisać to możecie się powołać na osobę Dariusz Sierszecki (mój teściu, to na niego była umowa). Wtedy Amela powinna Wam dać zniżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jeżeli mogę to sam się podepnę pod temat, też pierwszy raz chcę jechać, już rozmawiałem z paroma ludźmi i fakt że w ciemno też warto jechać, ale jak ktoś ma jakieś namiary to też będę wdzięczny, ja planuję jechać w 3-cim tyg sierpnia. Też byłem pierwszy raz ale polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Kurcze Pirooz ale żeś nam sesje rozbierana zapodał, do playboya to to nie trafi :-P ale dzieks za wyczerpujace informacje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 W zeszłym roku byłem w Chorwacji i polecam. Pojechaliśmy że znajomymi w ciemno i szukaliśmy na miejscu noclegu. Nawet w sezonie nie ma dużego problemu ze znalezieniem mieszkania. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Do jakiej miejscowości pojechaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 W miejscowości Brela, mała przyjemna wioska. Przejazdem byłem w miejscowości Omiś - bardzo fajnie wyglądała i widoczki były niesamowite, jak będę się następnym razem wybierał to najprawdopodobniej tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 w chorwacji wszystko fajnie tylko szkoda, że piasku nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Cześć. Ma ktoś do od sprzedania winiete na Słowenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Cześć. Ma ktoś do od sprzedania winiete na Słowenie? moim zdaniem nie warto kupować, łatwo objechać Maliborc, chyba tak to się pisze, boczną drogą, wcale nie jest jakaś zła, normalna droga, różnica do 40min w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi