michal_f Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja niestety nie dojechałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Dzięki Panowie i Panie za spotkanie! Trochę krótko byliśmy z Iloną ale jak to mówią, liczy się jakość, nie ilość! Fajnie było zobaczyć nowe twarze i fajne furki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOKS Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Bmka naznaczona naklejeczka, czekam na następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Ja tez dziekuje za spotkanie jedynym minusem byly cheeseburgery za 4 zl I pozdrowienia dla kolegi z bialej fury ktory dostarczyl nam sporo wrazen i zadbal o dobre humory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Ja tez dziekuje za spotkanie jedynym minusem byly cheeseburgery za 4 zl I pozdrowienia dla kolegi z bialej fury ktory dostarczyl nam sporo wrazen i zadbal o dobre humory:) Kojak Ty cebulaku! Trzeba bylo ze soba "ruskie jablka" wziac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Ruskie jablka to w nysie bede jadl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Kojak był ktoś jeszcze w białej furze po mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Białe Eclipse cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Uuu czyli japoński nalot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 [ATTACH=CONFIG]36781[/ATTACH] Pamietacie? :mrgreen: Hehe Zatem UWAGA! Jak już wiadomo, w niedzielę tj. 30.08.2015 o godz. 15 jest Najt we Wrocławiu! Ci ze sceny oławsko-brzeskiej, którzy sie wybierają, proponuję ustawić się o 14:15 pod McDonalds w Oławie, po to, aby wspólnie wyruszyć na Najta Kto za? 1. Beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Pamietacie? Hehe Zatem UWAGA! Jak już wiadomo, w niedzielę tj. 30.08.2015 o godz. 15 jest Najt we Wrocławiu! Ci ze sceny oławsko-brzeskiej, którzy sie wybierają, proponuję ustawić się o 14:15 pod McDonalds w Oławie, po to, aby wspólnie wyruszyć na Najta Kto za? 1. Beton 2. Kojak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 1. Beton 2. Kojak 3. vegito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) 1. Beton 2. Kojak 3. vegito 4. KoKo Steven cholero wpisuj się :mrgreen: Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Steven sie do nas nie przyznaje i bedzie jechal w odstepie za nami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Eh niestety mi się wczoraj nie udało dotrzeć :lol: Utknąłem w JL przez opone, bo zgubiłem przejściówkę do śruby antykradzieżowej i nie mogłem zmienić koła :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Czekalismy i pojechalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Niedziela 14:15 pod McDonalds w Olawie, nastepnie przejazd na Najta do Wroclawia 1. Beton & Agaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 A mi się terminy pokrecily, cały czas myślałem że najt za tydzień lolol Nie mam auta przecież na ten weekend :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Oj Koko, Koko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali12 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Swietny pomysł, ja jestem za! _________________________ Dobry Adwokat Warszawa | Najlepsi prawnicy w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 kali12 spozniles sie o jakies 2 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nie wiem czy jest sens gadać z bootem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Przynajmniej wiecie, gdzie w warszawce jest najlepszy prawnik :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zapłon niezły, przynajmniej odświeżył temat, haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi