Beton Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Wiiitam Wpadka koncepcja,aby zrobić spontaniczy spot, który w glownej mierze dotyczyć będzie spraw organizacyjnych do Nysy, czyli o której i skąd wyjazd, ale tez tak o spotkać sie i pogadac Sroda godz. 20 miejsce McDonalds w Olawie Kto będzie mial checi to wpadnie Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Ja do Nysy co fakt nie jadę, ale jak jakiś spocik to można wpaść Chyba że mało chętnych w tygodniu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Ja do Nysy co fakt nie jadę, ale jak jakiś spocik to można wpaść Chyba że mało chętnych w tygodniu będzie. Kazdy mile widziany, a lepiej spotkac siebw kilka osob niz samemu lrazyc po okolicy jak ten sep nad ofiara Listy nie robie bo to spontan Zreszta tak jak wisi: Kto chetny ten wpadnie, wszelkie info jest podane, co gdziebi jak Zobaczymy w srode, ile bedzie aur na tym polega spontan moga byc 2 a moze byc 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 a co jest za zlot w nysie?pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 a co jest za zlot w nysie?pytanie_bmw Coroczny Nysa Summer Patrol Pobijamy VAGa! http://www.maxbimmer.pl/f105/nysa-summer-patrol-2015-a-27887/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 a to nie dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Nie przesadzaj Pogadać, pogrillowac, jaja pomoczyć w jeziorku, bananem popływać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 bardziej chodziło mi o termin... Urodziny brata ważniejsze:party:bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Ja wpadnę każda okazja do zjedzenia cheeseburgera jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Nie przesadzaj Pogadać, pogrillowac, jaja pomoczyć w jeziorku, bananem popływać O ile pogoda będzie A ma być bo w piątek 30stopni, sobota 33 i burze i niedziela tez ładnie A w tym czasie nad morzem bedzie 21 stopni i deszcz. Więc fajnie bo w Nysie załapie sie na fajna pogode i w czwartek bede nad morzem już, więc od czwartku tez tam moze byc cieplokuogNajgorsze, ze nie mam namiotu nawet, a wolnego pokoju raczej tam nie znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 bardziej chodziło mi o termin...Urodziny brata ważniejsze:party:bmw_beer Możesz przyjechać w piątek, sobotę albo niedziele no chyba, że grubsza impreza kilkudniowa szykuje się u brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Możesz przyjechać w piątek, sobotę albo niedziele no chyba, że grubsza impreza kilkudniowa szykuje się u brata Właśnie coś wspominał o całym weekendzie :-) Skąd tyle alkoholu wezmie :shock: jutro może wpadne na jakiegoś burgera :dance: Zobacze jak kobieta pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Na burgera zawsze jest dobra pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOKS Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ale w naszym mcd burgery są za free do środy wlacznie wiec wpadajcie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmaku Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Też się pojawie pod Mc :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ale w naszym mcd burgery są za free do środy wlacznie wiec wpadajcie ^^ Że co proszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Tez się piszę na jutrzejszy nalot na maka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Tez wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Zapowiada się ekipa ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Też wpadnę, daleko nie mam. Zawsze to dobra okazja by odpalić auto w tygodniu O ile tylko nie będzie nie padać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOKS Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Przy okazji jeśli ktoś będzie mial ladny znaczek na przód pasujqcy do e36 do sprzedania to dobijemy targu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jeszcze wczoraj uszkodziłem dokładke :bag: Dopiero jutro przyjdzie nowa :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jeszcze wczoraj uszkodziłem dokładke :bag:Dopiero jutro przyjdzie nowa :bag: No jak, no jak? :2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 była jaż zmęczona, a wczorajsze kałuże ją dobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Burger zjedzony, chwile pogadane, pamiątkowe foto było uklon_bmwbmw_1kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi