simurgh Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Witam wszystkichbmw_1W zwiazku z tym ze powieksza mi sie rodzinka byłem zmuszony zmienic auto.Wybór padł na BMW.Drogą handlu wymiennego zamieniłem swoją Tige która z ruiny doprowadziłem do ideału na E34 kombi 525TDS z 95r.Auto ma swoje lata ale jestem oczarowany tym jak jezdzi.Mechanicznie jest oki,ze strona wizualna jest ciut gorzej ale tym akurat sie nie przejmuje.Dłubanie przy autach jest moja pasją i uwielbiam przywracac im pierwotny blask.Jest to moja pierwsza Beemka i napewno forum bedzie mi bardzo przydatne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 happy_bmwbmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 happy_bmwbmw_2happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi