damian3691 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam, sprzedam oryginalne aluminiowe belki na relingi do BMW e36/e39 touring. Cena 200zl. Do negocjacji. tel. 726-305-284 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Podejdą do e46 touring? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 podejdą... jak Kamil nie weźmie biere ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 podejdą...jak Kamil nie weźmie biere ja Jak Ci się przyda to bierz, bo u mnie to miał być tylko element stylistyczny. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Ok to biere w koncu nie bede musial rowerow rozkrecac przed wyjazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Kurcze ja myślałem ze te belki sa razem z uchwytami na rower. wlasciciel mnie właśnie oswiecil... Tak wiec Kamil jak chcesz to bier Ja sxukam dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi