Kosa Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 cześć, mam prośbe .. jak co rok u młodego w przedszkolu organizowany jest konkurs na zbiórkę największej ilości zuzytych baterii.. chciałbym mu pomóc wygrac w przysżłym orku więc zabieram się za zbiórke już teaz jezeli ktoś miałby w ciągu przysżłego roku szkolenego jakieś zurzyte bateryjki, czasami w domu, czasami ktos w pracy ma dostęp, z chęcia przygarnę .. odbore na najtach lub innych spotkaniach maxbimmerowych, po wieksze ilości moge podjechąć z góry dzieki za pomoc Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Co jest za 1 miesjce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Pewnie jakis plecaczek czy cos, a ode mnie jakas flaszka dla dostawcy ;-) Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 a ode mnie jakas flaszka dla dostawcy ;-) To lepiej przy okazji, a nie za baterie Jak bede jakies miał, to bede odkładał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 mam moze 2 kg ale dozbieram jak coś i na jakimś najcie dam szkoda że największa ilść bo jak na kg to dałbym ci 3 akumulatory od ciągnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 akumulatory sprzedaj na skupie bedzie na 2 flaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 temat wciąż aktualny,z chęcią przygarnę zużyte baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 50 minut temu, Kosa napisał: temat wciąż aktualny,z chęcią przygarnę zużyte baterie Do kiedy będziesz zbierał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Caly czas .. do odwołania ;-)wysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Tylko baterie, czy akumulatory tyż ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Baterie, akumulatorki .... wsio.wysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Kosa zbieralem i mialem troche, ale myslalem, ze juz nie aktualne. Mamy w pracy teraz pojemnik na baterie, wiec troche sie moze nazbiera paluszkówWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Do odwołania, tzn przyszły rok też? Jeśli tak nazbieram Ci trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 jasne, w sumie drugi syn w przyszłym roku pójdzie do tego samego przedszkola, więc zbiórka jeszcze trwa 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 że tak powiem: "W roku szkolnym 2014/2015 w przedszkolu zebraliśmy 8 035 sztuk baterii. I miejsce zajął Szymon Koselski, który zebrał 1 621 sztuk baterii (tatuś dał radę )" I miejsce zajął Szymon Koselski, który zebrał 1 621 sztuk baterii II miejsce zajął Wiktor Sufin - 596 szt. III miejsce zajął Filip Pawełek - 464 szt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Bezapelacyjna dominacja! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Bezapelacyjna dominacja! W roku szkolnym 2015/2016 mialem ponad 3000 szt ,-)wysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 O kurde, tata się spisał!! Więc będę zbierał i na przyszły rok Ci je dostarczę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Kosa a baterie te małe okragłe np. z kluczyka, kalulatora też mogą być? I liczone są w szkole jako sztuka? Bo takich tez mam kilkanaście i nie wiem, czy je odkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 trzeba gdzieś wytargać to wielką baterie codo niej się wrzuca małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Kosa a baterie te małe okragłe np. z kluczyka, kalulatora też mogą być? I liczone są w szkole jako sztuka? Bo takich tez mam kilkanaście i nie wiem, czy je odkładaćJasne. Ostatnio dostalem takie od zegarmistrza. Wszystko liczone na sztuki. Jakby brana byla waga znalazlbym kilka po wiekszych UPSach i by wystarczylo ;-)wysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Oks. To odloze je bo chyba 12szt tych malych mam. Bo tych zwyklych paluszkow kolo 40szt. Razem ponad 50 bedzieWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Kosa mam dla Ciebie baterie. T roche tego jest. Chcesz odebrac czy dac ci jak sie spykniemy gdzies? Moge policzyc ile tego jestWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 1 2 3...razem 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 1 2 3...razem 1616 to pewnie bedzie, ale do 1000 brakowacWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi