intense Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Jakie jest najnowsze SP daten do BMW E60 2006 rocznik 530d? Skąd mogę pobrać? Czy łatwo jest zrobić update modułów w aucie i czy mogę poprzez OBD2 zrobić? Możesz w skrócie napisać jak zrobić update wszystkich modułów? Przez WinKFP się robi? Będę wdzięczny za krótkie wyczerpujące info? Ponoć WinKFP sam sobie wybierze wersje update na jaką ma zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Przyjedź to Ci zrobię wszystko zgodnie ze sztuką konkretnym programem jak ISTA/P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intense Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Jakbyś był z Zachodniopomorskiego to bym podjechał Ale dzięki za fatygę. Mniej więcej wiem jak zrobić, a jak możesz podaj na PM telefon w razie problemu to zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 a jak możesz podaj na PM telefon w razie problemu to zadzwonię. chyba ma w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi