latopyrz22 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam mam problem z centralnym zamkiem a mianowicie centralny działa ale tylko i wyłacznie z kluczykana z pilota nic sie nie dzieje. Dodam ze auto kupiłem jakies 2mc temu i juz tak było a bateria sprawna i kluczyk był kodowany.Gdzie szukac przyczyny? Wyczytałem gdzies ze moze padł odbiornik centralnego zamka w tylnym słupku a tam znajduje sie takie coś "Wzmacniacz/obwód blokujący 65258368879" czy to odpowiada za odbiór centralnego zamka z pilota?wiem ze za antene radiową tak bo to sprawdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marvin_1986 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Sprawdzałeś na drugim kluczyku? Napisałeś że kluczyk był kodowany- przez Ciebie czy poprzedniego właściciela? Nie napisałeś też czy podpinałeś auto pod kompa- INPA albo DIS na pewno wychwyciłyby usterkę centralnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 ja sam go kodowałem i na drugim kluczyku jest tak samo,inpa nic nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Tak, ten wzmacniacz odpowiada za radio i centralny, możliwe że tam jest problem Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Tak, ten wzmacniacz odpowiada za radio i centralny, możliwe że tam jest problemWysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Wielkie dzięki kupie drugi i zobacze czy coś sie zmieni,a możliwe ze cos sie stało z modułem komfortu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Witajcie zakupiłem drugi ten wzmacniacz co znajduje sie w słupku w bagażniku i centralny działa po zakodowaniu, w końcu sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi