MaślakE30 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam. Potrzebuje szybkiej porady. Otóż ostatnio wracałem do domu swoją e30 i podczas jazdy pękł mi wąż idący od chłodnicy do obudowy termostatu. Wymienilem zepsuty przewód i dzisiaj odpowietrzając zauważyłem coś dziwnego. Owy wąż strasznie puchnie wraz z dodawaniem obrotów, oraz ciśnienie zrzuca go z króćca. Nigdy we wcześniejszych e30 tego nie miałem. Dodam, ze wszystkie węże są ciepłe, wskazówka stała w pionie, ogrzewanie działa (dodam że wieje bardziej gorąco podczas dodawania gazu) Termostatu jeszcze nie wymieniałem będe jutro jeszcze z tym walczył... Byłbym wdzięczny za porady do soboty jest mi potrzebne autko... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 jaki silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 http://www.maxbimmer.pl/f28/wa%BFne-przeczytaj-zanim-napiszesz-1212/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Taki objaw towarzyszy uszkodzonej uszczelce pod glowica... Popros moderatora o przeniesienie tematu do odp. Dzialu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi