Pit3er Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam, Wymieniałem ostatnio żaróweczkę podświetlającą liczniki w E36 (3W 12V "wciskana", są 3 - gdyby ktoś chciał wymieniać) i po tej operacji kontrolka od poduchy zaczęła mi się świecić i nie gasnąć (wcześniej po kilku sekundach od przekręcenia kluczyka gasła) - myślicie, że mogłem coś rozłączyć na kostkach, czy nie wcisnąłem ich dobrze? i której (są 3, biała, niebieska i czarna)... może ktoś miał podobny problem... // <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 teraz juz sam nic nie zrobisz,musisz jechac na komputer zeby zresetowali usterke,ale nie sadze abys cos zje... ,raczej zbieg okolicznosci [ Dodano: 11 Marzec 07, 03:12 ] chyba ze do wyjacia zegarow zdjeles kiere i w miedzy czasie wlaczyles zaplon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 hej, nie zdejmowałem kierownicy ale gdy pierwszy raz załączyłem zasilanie to wszystko świeciło tzn wszystkie żaróweczki jakie są w panelu... poruszałem kostką i zaczęło działać jak trzeba... pozdr - no oprócz tej kontrolki... aha przypomniało mi się ze pojechałem bez zegarów po żaróweczke ) - może to TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ja mam taką zasadę kiedy grzebię w instalacji zawsze zdejmuję klemę z akumulatora.choć bywa tak że trzeba coś zrobić pod napięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 czasami zdjecie klemy nie pomoże ponieważ poduszki moga zapalić sie od skoku napiecia sprawdź czy nie rozłączyłeś kostki która idzie do kierownicy do poduszki czy gdzieś nic nie zwarłeś jeśli sie nie uda to pod komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 hej, nie zdejmowałem kierownicy ale gdy pierwszy raz załączyłem zasilanie to wszystko świeciło tzn wszystkie żaróweczki jakie są w panelu... poruszałem kostką i zaczęło działać jak trzeba...pozdr - no oprócz tej kontrolki... aha przypomniało mi się ze pojechałem bez zegarów po żaróweczke ) - może to TO Tak.to przez to.Ona juz sama nie zgasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Dzięki Panowie! Podłączę komputer przy najbliższej okazji i zlikwiduję usterkę pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 wyjscia sa dwa w normalnych warunkach uszkodzenie maty w fotelu pasazera lub tasmy w kierownicy no i moze jeszcze zrobiles male zwarcie ta zarowka czy miales wylaczona stacyjke tak ze nic sie nie swiecilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Hej, miałem wszystko wyłączone...(ale nie zdejmowałem klemy) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi